KONTAKT

Lyckad premiär för sommarens MC-träffar på Axmar Brygga

Solen sken och många MC-åkare från både när och fjärran slöt upp vid premiären för Axmar Bryggas MC-träffar under måndagar i sommar. Vi bjuder alla våra motorcykelåkande matgäster på kaffe efter maten. Visa upp din MC-nyckel innan matbeställning och har du någon med på sadeln så bjuder vi naturligtvis denne på fika efter maten också.

Dela gärna vidare till andra knuttar och spättor i din bekantskapskrets så möts vi på bryggan och hamnen i Axmar bruk i sommar. Tips. Sväng gärna av från E4:an och åk fina Jungrukustvägen oavsett om ni kommer från Gävle och Hamrånge i söder eller Söderhamn och Ljusne i norr.

PS. I sommar öppnar vi upp uteserveringen Kajplatsen och kompletterar med en lite enklare och lättare meny - som innehåller bl.a. Östersjökustens maffigaste räkmacka samt att vi presenterar efterättsbomben "Svensk sommar" - ett berg av glass, grädde och färska jordgubbar!

Plats: Avskärmade platser i hamnområdet vid Axmar Brygga samt naturplatser vid Hyttan.
Arrangör: Axmar Brygga
Kontaktbokning@axmarbrygga.se

Bordbokning >>

För fler bilder se https://axmarbrygga.se/news/view/lyckad-premiar-for-sommarens-mc-traffar-pa-bryggan

Se alla nyheter »

Dela i sociala medier:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK